Bladerdeeg met Spek en Gepocheerd Ei
Start je dag vol energie met dit Brunch Pasteitje! Bladerdeeg gevuld met gerookte spek, champignons en een gepocheerd ei !
Ontbijtspek, champignons en een gepocheerd eitje als vulling. Dit heerlijk recept is een aanrader voor elke Brunch liefhebber. Samen met een fris slaatje en wat versgebakken Frans stokbrood maakt dit het gerecht compleet !
Tip : Heb je reuzehonger? Vervang dan het pasteitje door ons Ambachtelijk Pasteitje met een diameter van 8,5cm en met echte boter!
Ingrediënten
4 Bouchées Pidy
200g sneetjes gerookte spek
4 eitjes
500g champignons
400ml room
5cl cognac
1 ½ teentje knoflook
Bieslook
Bereidingswijze
Aantal personen 4
1. Snijd de champignons in vier stukken.
2. Bak de sneetjes gerookte spek samen
met de champignons in de pan.
3. Giet er de room bij samen met de geperste
look en een scheutje cognac.
4. Zet een pot water op het vuur, breng het aan
de kook en voeg een royale scheut azijn toe.
5. Pocheer de eieren.
6. Vul de bouchées met het spek, champignons
en roomsaus.
7. Plaats op elke bouchée een gepocheerd ei en werk af met wat snippertjes bieslook en peper.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR