Mini Trendy met Gemarineerde Sint-Jacobsvruchten
Mag het net dat ietsje meer zijn, dan is dit recept voor gemarineerde Sint-Jacobsvruchten met een crème van bloemkool en kaviaar wellicht iets voor jou. Heerlijk van smaak en een streling voor het oog!
Ingrediënten
4 Mini Trendy 5cm
*Coquilles
3 coquilles (om fijn te snijden)
Tarwesla
Kaviaar
Olijfolie
Chardonnay-azijn
Gerookt Viking zout
*Bloemkoolcrème
¼ bloemkool
125ml melk
125ml room
125g gevogeltebouillon
Bereidingswijze
Aantal personen 4
1.Snijd de vruchten in dunne plakjes en marineer met de olijfolie, het Chardonnay-azijn en het gerookt Viking zout.
2. Doe de bloemkool, de melk, de room en de bouillon in de thermomix en laat een kwartiertje draaien op 80°C, speed 4.
3.Mix door elkaar zodat je een crème bekomt.
4.Giet de bloemkoolcrème in je bladerdeegbodems en leg er een coquille en wat tarwesla bovenop. Werk af met overheerlijke kaviaar.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR