Mini Trendy met Ganache van Pure Chocolade en Munt
Onder het motto “chocolate is always a good idea”, delen we vandaag het recept voor deze kleine taartjes met ganache van pure chocolade en munt. Mmm… Je zou voor minder beginnen watertanden!
Ingrediënten
8 Mini Trendy 5cm
200g pure chocolade
125ml room
15g muntblaadjes
25g boter
Bereidingswijze
Aantal personen 8
1. Kook de room samen met de muntblaadjes en laat 15 minuten intrekken.
2. Giet over de chocolade en meng op het laatste moment de boter er goed doorheen.
3. Verdeel het mengsel over de Pidy taartbodempjes
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR