Zanddeegtaart met Crémeux van Pistache en Frambozen
Bij onze Pidy taartbodems hoort een heerlijke vulling! Vandaag op het menu: crémeux van pistache met frambozen.
Ingrediënten
1 Pidy Zanddeegtaart 22cm
2 eidooiers
150ml room
40g suiker
250ml verse room
70g pistachepasta
10g maïzena
500g frambozen
Handvol pistachenoten (crumble)
Bereidingswijze
Aantal personen 4
1.Roer de eidooiers doorheen de suiker en maïzena.
2.Voeg de room toe en breng het geheel al kloppend aan de kook.
3.Haal van het vuur en voeg de pistachepasta toe.
4.Klop op, terwijl de room afkoelt, vul de zanddeegtaart en werk af met frambozen en pistache crumble.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR