Quiche Margherita
Als je van pizza Margherita houdt, dan moet je deze quiche Margherita zeker eens proberen!
Ingrediënten
4 Pidy quiches 11cm
3 eieren
250ml (kook)room
2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
75g mozzarella, geraspt
150g cherrytomaten, gehalveerd
Een snufje gedroogde oregano
1 eetlepel olijfolie
Zout
Verse basilicum
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Meng de cherrytomaten in een kom met de olijfolie, gedroogde oregano en wat zout naar smaak. Zet de kom apart.
- Klop in een grote kom de eieren los en voeg de (kook)room, Parmezaanse kaas en zout naar smaak toe.
- Leg wat mozzarella op de bodem en giet het eiermengsel er over.
- Strooi de geraspte mozzarella gelijkmatig over de bovenzijde.
- Verdeel de cherrytomaten gelijkmatig over de quiche.
- Zet de quiche in een voorverwarmde de oven voor ± 20 minuten op 170°C en daarna 15 minuten op 150°C.
- Laat de quiche wat afkoelen en garneer voor het serveren met wat verse basilicumblaadjes.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR