Eclair met Hazelnootcrème
Geniet van de verrukkelijke smaak van onze overheerlijke éclair met een romige hazelnootcrème.
Ingrediënten
- 4 Pidy éclairs 16 cm
Hazelnootpasta:
- 200g hazelnoten
- 200g chocolade
- 100g boter
- 75ml gecondenseerde melk
- 1 snufje zout
Hazelnootcrème:
- 250g mascarpone
- 100ml room
- 75g poedersuiker
- 3 eetlepels hazelnootpasta
- 1 blaadje gelatine
Bereidingswijze
Aantal personen 4
Voor de hazelnootpasta:
- Rooster de hazelnoten lichtbruin in de oven op 160°C en maal ze samen met een snufje zout fijn.
- Smelt de boter met de chocolade en voeg het toe aan de noten in de blender.
- Verwarm de melk en voeg het toe aan het noten-chocolademengsel.
- Mix het geheel tot een gladde pasta.
Voor de hazelnootcrème:
- Voeg de opgeklopte room en poedersuiker toe aan de mascarpone.
- Meng de hazelnootpasta met het mengsel, voeg de gelatine toe en roer goed.
- Doe de hazelnootcrème in een spuitzak en vul de eclairs.
- Decoreer met stukjes hazelnoot en chocoladeschilfers.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR