Joconde met Aardbeienjam
Zo makkelijk en oh zo lekker! Deze in Frankrijk gemaakte Joconde is het perfecte biscuitvel om Swiss rolls te maken. Gewoon wat vers gemaakte jam opsmeren, oprollen en in plakjes snijden!
Ingrediënten
1 Vel Joconde
Deco :
Handvol aardbeiden
Witte chocolade crumble
Aardbeienjam:
500g aardbeien
500g suiker
Sap van 1 citroen
Bereidingswijze
Aantal personen 12
- Maak de aardbeien schoon, verwijder de kroontjes en snijd in stukjes.
- Doe de stukjes aardbei samen met de gewenste suiker en het citroensap in een kom en roer alles door. Laat het mengsel een nacht in de koelkast staan.
- Volgende dag, breng de jam al roerend aan de kook en laat het 20-30 minuten zachtjes doorkoken.
- Als er tijdens het koken wat schuim op de jam komt, verwijder dit dan met een schone schuimspaan.
- Kook de jam tot de gewenste dikte en laat afkoelen.
- Smeer de aardbeienjam op de joconde en rol op.
- Decoreer met witte chocolade crumble en aardbeienstukjes
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR