Joconde met Aardbeienjam - Pidy Benelux

Joconde met Aardbeienjam


Zo makkelijk en oh zo lekker! Deze in Frankrijk gemaakte Joconde is het perfecte biscuitvel om Swiss rolls te maken. Gewoon wat vers gemaakte jam opsmeren, oprollen en in plakjes snijden!

Ingrediënten

1 Vel Joconde

Deco :

Handvol aardbeiden

Witte chocolade crumble

Aardbeienjam:

500g aardbeien

500g suiker

Sap van 1 citroen

Bereidingswijze

Aantal personen 12

  1. Maak de aardbeien schoon, verwijder de kroontjes en snijd in stukjes.
  2. Doe de stukjes aardbei samen met de gewenste suiker en het citroensap in een kom en roer alles door. Laat het mengsel een nacht in de koelkast staan.
  3. Volgende dag, breng de jam al roerend aan de kook en laat het 20-30 minuten zachtjes doorkoken.
  4. Als er tijdens het koken wat schuim op de jam komt, verwijder dit dan met een schone schuimspaan.
  5. Kook de jam tot de gewenste dikte en laat afkoelen.
  6. Smeer de aardbeienjam op de joconde en rol op.
  7. Decoreer met witte chocolade crumble en aardbeienstukjes

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR