Spicy Cup met Kip Jambalaya
Maak je klaar voor een smaakavontuur met onze Spicy Cup met Kip Jambalaya! Deze culinaire creatie zal je smaakpapillen doen ontwaken met zijn explosieve combinatie van kruiden en smaken.
Ingrediënten
- 24 Pidy Spicy Cups Mexican Chili
- 150g kipfilet
- 50g Chorizo
- 1 tomaat
- ½ ui
- ½ courgette
- ¼ rode, gele, groene paprika
- 1 teentje knoflook
- Olijfolie
- 2g cajunkruiden
- Peterselie
- Peper en zout
Bereidingswijze
Aantal personen 24
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
- Snijd de ui en knoflook in plakjes.
- Snijd de courgette, tomaat en paprika’s in kleine blokjes.
- Hak de peterselie fijn.
- Bak de kipfilet goudbruin.
- Bak de ui, knoflook, paprika’s en courgette.
- Voeg de kipfilet en Chorizo toe.
- Voeg de tomaat toe.
- Meng goed en bestrooi met de cajunkruiden.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Vul de Pittige Cups met het mengsel en garneer met een blaadje peterselie.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR