Profiteroles met Pistache Crème
Ontdek de hemelse verleiding van onze Profiteroles met Pistachecrème! Dit recept zal je smaakpapillen betoveren met hun perfecte balans tussen luchtigheid, zoetheid en de unieke smaak van pistache.
Ingrediënten
- 24 Pidy Profiteroles
- 50g pistachepasta
- 60ml room
- 80g suiker
- 40g witte chocolade
- 2g gelatine
- 180g mascarpone
- sap van 1/2 limoen
Bereidingswijze
Aantal personen 24
- Breng de suiker en room aan de kook in een steelpan.
- Haal de pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine, limoensap, chocolade en 60g mascarpone toe. Laat 10 minuten afkoelen.
- Voeg 120g mascarpone toe en eindig met de pistachepasta.
- Meng tot een glad geheel. Laat opstijven in de koelkast.
- Snijd het bovenste gedeelte van de profiterole af en vul met pistachecrème.
- Decoreer met wat pistachekruimels en chocoladeschilfers.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR