Quiche met Peren, Witloof en Roquefort
Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze Quiche met peren, witloof en Roquefort. De combinatie van zoet, hartig en bitter zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring.
Ingrediënten
- 4 Pidy Volkoren quiches 11cm
- 4 scheuten witloof
- 3 peren
- 3 eieren
- 150g walnoten
- 250ml room
- 150g Rocquefort-kaas
- 1 klontje boter
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Snijd de peren in kleine kubusjes en bak ze 3 tot 5 minuten in boter. Snijd de witlof doormidden en bak ze 3 tot 5 minuten.
- Vul de quiches met de gebakken peren.
- Voeg de gehakte walnoten, de witlof en een paar stukjes Roquefort kaas toe.
- Combineer eieren en room. Klop tot een glad mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
- Giet de vulling in de quiches en bak 15 minuten op 170 ° C en vervolgens 20 minuten op 150°C.
- Haal de quiches uit de oven en laat ze 2 minuten afkoelen voor het opdienen.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR