Bladerdeeg met een Tajine van Kip
Terug een origineel en delicieus recept. Een bladerdeeg pastei gevuld met een Tajine van kip. Voeg wat rijst, rozijnen, olijven en pruimen toe om het gerecht volledig te maken!
Ingrediënten
4 Pidy ambachtelijke pasteitjes/bouchées (8,5cm)
40g gedroogde oregano
5g zout
2 teentjes knoflook
2g zwarte peper
4 kipfilets
1 citroen (in schijfjes)
2 kopjes groentebouillon
2 cl olijfolie
250g ontpitte pruimen
1oog rozijnen
200g ontpitte groene olijven
Gehakte verse koriander
Bereidingswijze
Aantal personen 4
- Meng knoflook, oregano, peper en zout.
- Wrijf het mengsel op de kipfilets, coating aan alle zijden.
- Bedek de kip met schijfjes citroen.
- Giet de bouillon er over en besprenkel met olijfolie.
- Dek af en kook 45 minuten op een hoog vuur.
- Haal van het vuur en strooi er rozijnen, pruimen en olijven over.
- Dek opnieuw en kook nog eens 45 minuten op een laag vuur.
- Verwarm de ambachtelijke pasteitjes 6-8 minuten op 170 ° C.
- Snijd de kip en vul de pasteitjes met het mengsel.
- Garneer met koriander.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR