Trendy met Tataki van Sint-Jacobsvruchten - Pidy Benelux

Trendy met Tataki van Sint-Jacobsvruchten


Dit recept voor Tataki van Sint-Jacobsvruchten met wakame en sesam is om vingers en duimen bij af te likken. Normaal gezien terug te vinden op de menukaart van een Japans restaurant, binnenkort geserveerd op je eigen eettafel. Smakelijk!

Ingrediënten

2 Pidy Trendy taartjes neutraal
300g Sint-Jacobsvruchten
125g wakame
Sesamzaad (wit en zwart)
Sojasaus
Sesamolie
Gemberpoeder

Bereidingswijze

Aantal personen 2

1.Marineer de Sint-Jacobsvruchten gedurende één uur in sojasaus en gemberpoeder.
2.Rol de sint-jacobsvruchten vervolgens in een mix van zwart en wit sesamzaad.
3.Bak de Sint-Jacobsvruchten kort in een pan met sesamolie, laat afkoelen en snijd in stukjes. Werk tot slot af met wakame.

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR