Trendy Rechthoek met Witte Chocolademousse en Yuzu
Witte chocolademousse is een echte klassieker die niet op de desserttafel mag ontbreken. Dit recept combineert de witte chocolade met een vleugje Yuzu sap, twee smaken die uitstekend samen gaan.
Ingrediënten
4 Pidy Trendy Rechthoek taartjes
100g witte chocolade
2 gelatineblaadjes
60ml melk
Gember
Yuzu sap
150ml room
1 limoen
Bereidingswijze
Aantal personen 4
1.Smelt de chocolade en maak de gelatine zacht in koud water.
2.Kook de melk, voeg 1 theelepel koffiegember toe, laat 10 minuten trekken en filtreer. Kook opnieuw, voeg de uitgewrongen gelatine toe en giet al roerend over de chocolade.
3.Klop de (volle) room op, voeg toe aan het mengsel en bewaar op een koele plaats.
4.Vul de Trendy Rechthoek taartjes met de Yuzu crème.
5.Rasp wat zeste van limoen op de taartjes.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS PIDY NL_BOUVARD PRO 2025