Zanddeegtaartje met Banketbakkersroom en Frambozen
Onze zanddeegtaartjes gemaakt met echte boter gaan perfect samen met banketbakkersroom. Het is het perfecte huwelijk! We hebben aan dit recept wat verse frambozen en pistache crumble toegevoegd en kijk eens wat een resultaat?!
Ingrediënten
12 Pidy zanddeegtaartjes 9cm of 11cm
100g pistachenoten
500g verse frambozen
Banketbakkersroom :
1l melk
dooiers
180g suiker
40g maiszetmeel
30g bloem
1 vanillestokje
Bereidingswijze
Aantal personen 12
- Warm de melk op een laag vuurtje.
- Voeg de vanillezaadjes en peul toe.
- Klop de eigelen los en voeg de suiker toe tot je een ruban verkrijgt.
- Voeg de bloem en maiszetmeel toe en klop alles goed los.
- Giet het eierbeslag bij de melk en laat de pudding indikken op een zacht vuur. Roer regelmatig tot er luchtbellen tevoorschijn komen.
- Giet de pudding in een schaal en leg er een vel vershoudfolie over.
- Plaats in de koelkast en laat een 30-tal minuten afkoelen.
- Vul de taartjes met de pudding.
- Hak de pistachenoten in kleine stukjes en strooi over de taartjes.
- Plaats de frambozen op de taartjes.
Ontdek hier ons Pidy assortiment
Accessoires
Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.
Nieuwigheden
Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.
Producten
Ontdek hier onze producten!
Wil je meer informatie over onze lekkere producten?
Download hier onze catalogus
CATALOGUS NL CATALOGUS FR