Zanddeegtaartje met Banketbakkersroom en Frambozen - Pidy Benelux

Zanddeegtaartje met Banketbakkersroom en Frambozen


Onze zanddeegtaartjes gemaakt met echte boter gaan perfect samen met banketbakkersroom. Het is het perfecte huwelijk! We hebben aan dit recept wat verse frambozen en pistache crumble toegevoegd en kijk eens wat een resultaat?!

Ingrediënten

12 Pidy zanddeegtaartjes 9cm of 11cm

100g pistachenoten

500g verse frambozen

 

Banketbakkersroom :

 

1l melk

dooiers

180g suiker

40g maiszetmeel

30g bloem

1 vanillestokje

Bereidingswijze

Aantal personen 12

  1. Warm de melk op een laag vuurtje.
  2. Voeg de vanillezaadjes en peul toe.
  3. Klop de eigelen los en voeg de suiker toe tot je een ruban verkrijgt.
  4. Voeg de bloem en maiszetmeel toe en klop alles goed los.
  5. Giet het eierbeslag bij de melk en laat de pudding indikken op een zacht vuur. Roer regelmatig tot er luchtbellen tevoorschijn komen.
  6. Giet de pudding in een schaal en leg er een vel vershoudfolie over.
  7. Plaats in de koelkast en laat een 30-tal minuten afkoelen.
  8. Vul de taartjes met de pudding.
  9. Hak de pistachenoten in kleine stukjes en strooi over de taartjes.
  10. Plaats de frambozen op de taartjes.

 

 

 

Ontdek hier ons Pidy assortiment

Accessoires

Essentiële kit waarmee u uw creaties kunt presenteren, zodat u van ons product de ster van uw evenement kunt maken.

Nieuwigheden

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en beursdeelnames.

Producten

Ontdek hier onze producten!

Wil je meer informatie over onze lekkere producten?

Download hier onze catalogus

CATALOGUS NL CATALOGUS FR